Sminke for høsten og vinteren ansiktet

Makeup

Foundation ~

Det viktigste om høsten / vinteren foundation er å innse at du huden er forskjellige farger på ulike tider av året, self-krem eller ikke. Foreta justeringer tilsvarende! Så snart du føler at din sommer foundation blir litt for mørkt for falming tan, bytte til en lysere farge. Det er ingenting verre deretter noen seg feil farge foundation (med mindre det er heller ikke blandet godt)!

Hvis du har tørr til normal hud, velg en fuktighetsgivende foundation i høst og vintermånedene. Disse kommer i alle former, fra tonet fuktighetskremer, til middels og full dekning formler.
For en høykvalitets, fuktighetsgivende foundation som også har innebygd SPF, jeg elsker Bobbie Brown Moisture Rich Foundation SPF 15. En annen stor ting om dette grunnlaget er at dens buildable, og kan gå fra medium til full dekning.

** For normal til tørr hud typer.

Jeg elsker også Make Up For Ever HD Invisible Cover Foundation. Dette har middels full dekning avhengig av hvordan du bruker den, og kommer i 25 nyanser.

Begge disse stiftelser er fantastisk. Hvis huden din lener mer mot den tørre siden derimot, ville jeg gå med Bobbie Brown.

Et annet godt alternativ hvis du ikke vil endre type foundation du er for tiden på seg er å bare legge en fuktighetsgivende primer til din makeup rutine. Jeg elsker Laura Mercier Foundation Primer – Hydrating.

Hvis du har fet hud, vil du en olje-absorberende eller mattende foundation. Hvis det i løpet av høsten og vinteren huden din ser ut til å fortsatt være litt tørr, prøve å legge litt av din rike natt fuktighetskrem til din tynnere dag fuktighetskrem. Deretter påfører foundation.

For en fantastisk mattende, ikke-tørking foundation, jeg absolutt elsker Make Up For Ever s Mat Velvet + Mattende Foundation. Det er en skinne-kontrollerende, komplett dekning fundament. Det er også vannavstøtende, slik at det virkelig varer i timevis. Jeg elsker dette produktet for varme sommernetter, men dessverre er det å tørke for min normal / tørr hud i høst og vintermånedene. Jeg hater å sette det bort i høst om b / c det gjør en så god jobb.

Hvis du har kombinert hud, vil du ønsker å finne noe i midten. En stiftelse med silika perler og lecithin er trolig det beste alternativet. Silika perler suge opp olje på t-sonen, mens lecithin hydrater tørketrommel områder som kinnene. (** Grunnlaget jeg nevnte ovenfor for tørr / normal hud hver har bare lecitin, mens grunnlaget jeg nevnte for fet hud har kun silika.)

Ett godt alternativ er Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15. Dette produktet er lik den forrige Bobbi Brown foundation jeg nevnte, men har ikke de tunge fuktighetsgivende komponenter i den versjonen. Et pluss er det fortsatt har den innebygd SPF. Dette grunnlaget er flott for alle hudtyper, men i løpet av høsten og vinteren er det spesielt stor for kombinert hud.

Powder ~

Min favoritt pulver EVER. Laura Mercier Mineral Illuminating Powder. Hvis du elsker mineral pudder som jeg gjør, men vil ha noe litt finere malt og mer langvarig enn de fleste andre mineralske, bør du prøve dette produktet. Jeg sverger ved det.

bronzer ~

Bør jeg bruke solpudder i høst og vinter? YES! En bit av bronzer feide over ansiktet ikke bare bidrar til å gi kontur til kinnbena, men også gi blek hud litt farge, slik at du ser sunnere overall. Selv om det er greit å bruke bronzers med litt shimmer i seg for natta, for en mer polert dag se, prøve en matt bronzer. Det vil se bra ut på din snart-å-være kremet, lysere hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>